Northern Metal Radio 

.

Historien är ganska enkel. 

Northern metal radio härstammar från början från Valhalla Radio.

Kristofer “Sudden” hade länge drömt om att sända radio. När han i början upptäckte valhallaradio på internet, så spelade Valhalla radio bara alternativ folkrock, även kallad vikingarock. Han gillade det han hörde. När han till slut tog modet till sig och kontaktade Peter, ägaren och radioprataren på Valhalla radio, klickade det direkt.

Sudden bestämde sig att bli en del av Valhalla radio och började radioprata samt spela musik i radion.

.

Framtidshopp om radions framtid skapades. Sudden kontaktade Finnen. Han nappade på erbjudandet att medverka i radion och radions utveckling var ett faktum. Peter, Sudden och Finnen bestämde sig för att skapa en till radiokanal som spelade bla. folk metal, som ett kompliment till den alternativa folk rocken. Sagt och gjort skapades radiokanalen Valhalla Metal Radio. Lyssnarna hyllade dessa två kanaler som ett mycket bra alternativ till andra radiokanaler på marknaden. 

.

När sedan Peter bestämde sig för att dra sig lite tillbaka och lämnade över helhetsansvaret till Sudden, bestämde sig både Sudden och Finnen för att skapa något nytt, något eget. Det är precis så som Northern Metal Radio skapades. Valhalla Metal bytte server och namn till Northern Metal radio.

.

Och på den vägen är det. Northern Metal Radio levererar skön tung metal till hela världen dygnet runt, alla dagar i veckan. 

.

/ Northern metal radio!

Northern Metal Radio 2.1

Contact Northern Metal Radio

Do you want to contact us?

Please send a email to : northernmetalradio@gmail.com or send a message via facebook messenger.